top of page
Roos-Marijn-vitacress-header.jpg

illustratief

ontwerp bureau

Vanuit de NIEUWE studio gaat MIK op zoek naar de meest geschikte illustratiestijl voor jouw doelgroep. Zo weet je zeker dat jouw verhaal je doel bereikt. 

Illustraties voor
op elke boterham

illustratie-titel-slogan-potlood_edited.png

Bij StudioMIK kun je terecht met al je mogelijke ideeën voor een illustratie!
Van groot tot klein en van een snelle doodle tot een prachtig boek. MIK is een all-round digitale illustrator en opgeleid als vormgever. Hierdoor weet hij precies wat een beeld nodig heeft om jouw boodschap aan te laten sluiten bij jouw publiek. En wil je het uiteindelijk gedrukt hebben? Geen probleem, MIK verzorgt direct je drukbestand. Mooi! Lekker alles bij elkaar!

illustratie-titel-website.png

Waar zit je aan te denken? Een illustratieve plaat die een sfeer schept? Een grappige zoekplaat? Een strakke grafische stijl? Een mix van stijlen? Klassiek cartoony? Fris en redactioneel, van deze tijd? Of zelfs aquarel? Digitaal kan MIK alle kanten op. Geen idee? MIK adviseert je graag. Opgeleid als vormgever weet MIK precies de sterke en zwakke kanten van elke stijl. 

character design

karakter-design-vergrootje-wereld.png

DE manier om jouw product of idee tot leven te brengen! Op een website, kleurplaat, koffiemok of wie weet zelfs voor in de toekomst; een animatiefilm! Samen gaan we op avontuur en duiken we in de belevingswereld van jouw publiek!

story artist

Laat je boodschap binnendringen met Sequential Art! Dat is wat MIK het liefste doet, verhalen maken met illustraties. Denk aan Graphic Novels, Storyboards, LIVE cartoons, maar natuurlijk ook aan prentenboeken, videoclips of bekijk eens zijn Interactive Graphic Novels op www.MIKBook.nl  De term 'strip' alleen, dekt al jaren niet meer de lading. Sequential Art ervaar je!

live-tekenaar-titel-website.png

Trouwerij? Afscheidsreceptie? Festival? Bandje erbij wellicht?

Laat MIK al jullie mooie momenten, herinneringen of toekomst plannen vangen in cartoons. Dat kan lekker spontaan, op gepersonaliseerde viltjes. Liever in een mooi boek? Dan tekent MIK net zo makkelijk LIVE cartoons zodat je op het eind van de dag, een prachtig spontaan kado hebt. Liever iets meer controle? Dan schetst MIK eerst digitaal op een tablet zodat we er later, met iets meer aandacht, een prachtig vormgegeven boekwerk van kunnen maken.

 

Zoveel mogelijkheden! Vraag gerust eens voor meer info!